CAUTĂ:
 Buna guvernare în comunități multietnice

Buna guvernare în comunități multietnice: condiții, instrumente, bune practici, modalități de a realiza si măsura buna guvernare la nivel local*

Publicația Buna guvernare în comunități multietnice: condiții, instrumente, bune practici, modalități de a realiza si măsura buna guvernare la nivel local este un instrument ce dorește să promoveze o înțelegere comună a conceptului de bună guvernare, precum și un ghid de aplicare a bunei guvernări la nivel local.

Prezenta publicație este rezultatul unei conferințe regionale intitulate Bună guvernare în comunități multietnice organizată la Cluj în perioada 9–10 martie 2006, care a urmărit împărtășirea experiențelor din regiune dar și identificarea unor standarde și principii comune pentru buna guvernare la nivel local.

*Buna guvernare în comunități multietnice: condiții, instrumente, bune practici, modalități de a realiza si măsura buna guvernare la nivel local, editori: Monica Călușer și Mariana Sălăgean. Publicație comună a CRDE și a Fundației King Baudouin, Belgia. 2007, 70 p., ISBN - 13: 978-90-5130-501-1.

 Sumar, cuprins,  prefață (în limba engleză)
 Buna guvernare - conceptul (în limba engleză)
 Premisele bunei guvernări (în  limba engleză)
 Modele de bună guvernare în comunități multietnice (în limba engleză)
 Ghid  de implementare a bunei guvernări în comunități multietnice pentru administrația publică locală (în limba engleză)


 
 
© 2002 CRDE
ACTUALIZAT: 17-12-2018