CAUTĂ:
 Cum poți să sprijini activitatea noastră?

Apreciază diversitatea! Támogasd a sokszínûséget! Treasure Diversity!
Contribuie cu 2% la promovarea educației multiculturale în școli!

Educația multiculturală este esențială pentru dezvoltarea unei societăți bazate pe înțelegere și respect reciproc. Acum  poți contribui și tu la o mai bună înțelegere a valorilor diversității etnice și culturale pentru copiii tăi, într-o comunitate tolerantă și deschisă.

Trei motive pentru care organizația noastră merită efortul tău:
1. pentru că apreciem diversitatea etnoculturală și îi învățăm și pe alții să o înțeleagă prin editarea unui manual de educație multiculturală adresat școlilor
2. pentru că ne aplecăm cu seriozitate și asupra cercetării domeniului relațiilor interetnice și acționăm direct și la nivel local
3. pentru că știm să folosim banii eficient, pentru a obține rezultate durabile
 
Direcționează 2% din impozitul pe venitul global pentru activitățile Centrului de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală
Nu te costă nimic. Completând formularul aferent, poți face ca 2% din taxele pe care le dai statului român să ajungă unde dorești. Este un act de implicare și responsabilitate civică pentru societatea pe care și tu o construiești zi de zi.

Dacă vrei să sprijini activitatea CRDE, nimic mai simplu:

1. ai nevoie de următoarele date ale Centrului de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală:
Fundația Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală
Cod de identificare fiscală: 12663490
Cont bancar: RO 06 RZBR 0000 0600 0293 5117

2. în funcție de sursa ta de venit, completează declarația corespunzătoare:
 Dacă ai venituri numai din salarii:
- completezi declarația 230 (punctele A și B). Să nu îți faci probleme dacă nu cunoști suma corespunzătoare a 2% din impozit, deoarece ea va fi calculată de organele fiscale. Poți lăsa căsuța necompletată.
 Dacă ai venituri din alte surse
(cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc):
- completezi declarația 200 (punctul III)

3. acum poți să depui fișele: fie alegi să le trimiți prin poștă administrației financiare de la domiciliul tău, fie le depui personal.
Fii atent: termenul limită este 15 mai 2009!

Îți mulțumim că ai ales să sprijini Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală pentru o comunitate mai deschisă și mai tolerantă.
Până la 31 decembrie administrația financiară va centraliza toate informațiile și va vira sumele strânse către organizațiile beneficiare. Te asigurăm că vei fi informat despre folosirea acestor bani de către CRDE.
Pentru mai multe detalii despre prevederea 2% te rugăm să consulți www.doilasuta.ro

Poți obține declarațiile 200 si 230 de la administrațiile financiare, le poți descărca de pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, poți cere o copie Centrului de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală sau le poți descărca aici:

 Declarația 200
 Declarația 230

 
© 2002 CRDE
ACTUALIZAT: