CAUTĂ:
 
 PROGRAMELE CRDE
Inițiative de bună guvernare în comunități multietnice
Dezvoltare comunitară în comunități multietnice
Cercetare și documentare privind minoritățile etnice
Educație multiculturală
Integrare europeană
Promovarea dialogului interetnic
Burse de studiu, practică profesională
Promovarea incluziunii sociale
Achiziții publice
 
Integrare europeană
 

Dezbaterea publică "Tu ce fel de Europă îți dorești?"

 
Program încheiat
CRDE - Centrul de Informare Europa Cluj, în parteneriat cu Asociația Centrelor Europa, printr-un proiect finanțat de către Reprezentanța Comisiei Europene în România, a organizat joi, 31 ianuarie 2008, începând cu ora 12.00, în sala de conferințe a CRDE dezbaterea publică "Tu ce fel de Europă îți dorești?".
 

ClujNetworking4Europe

 
Program încheiat
Scopul proiectului este dezvoltarea Rețelei clujene a multiplicatorilor de informație europeană într-o rețea activă, funcțională și orientată pe continuarea comunicării și după momentul aderării.
 

Studiu asupra instituțiilor multiplicatoare ale informației privind Uniunea Europeană

 
Program încheiat
Obiectivul acestui proiect este identificarea celor mai eficienți multiplicatori locali și regionali ai informațiilor UE, pentru a facilita o mai mare vizibilitate a valorilor și instituțiilor europene în societatea românească.
 

Celebrarea diversității prin arte

 
Program încheiat
Proiectul contribuie la conștientizarea și promovarea valorilor diversității etnice prin intermediul artelor: proiectul își propune să apeleze la teatru și la alte forme de exprimare artistică (pantomimă, dans, multimedia) în vederea înlesnirii procesului de învățare multiculturală și de dezvoltare a abilităților de participare eficientă la actul creativ.
 

Parlamentul adolescenților

 
Program încheiat
Proiectul își propune să dezvolte valorile democrației și ale statului de drept prin dezvoltarea capacității adolescenților de a-și exercita activ drepturile și responsabilitățile cetățenești.
 

Destinație: Stația Europa

 
Program încheiat
Proiectul își propune să contribuie la creșterea vizibilității Uniunii Europene în România și la o mai bună informare și implicare a cetățenilor în procesul de aderare la Uniunea Europeană.
 

Centrul de Informare Europa Cluj

 
Program încheiat
Centrul Europa își propune să contribuie la creșterea vizibilității Uniunii Europene în România și la o mai bună informare a cetățenilor asupra procesului de aderare la Uniunea Europeană.
 
    
© 2002 CRDE
ACTUALIZAT: