CAUTĂ:
 
 PROGRAMELE CRDE
Inițiative de bună guvernare în comunități multietnice
Dezvoltare comunitară în comunități multietnice
Cercetare și documentare privind minoritățile etnice
Educație multiculturală
Integrare europeană
Promovarea dialogului interetnic
Burse de studiu, practică profesională
Promovarea incluziunii sociale
Achiziții publice
 
Achiziții publice
 

Achiziție de servicii de auditare financiară - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de auditare financiară în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de echipamente TIC și de birotică - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de echipamente TIC și de birotică în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție servicii campanie de publicitate și promovare proiect - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției publice de servicii campanie de publicitate și promovare proiect în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de papetărie, materiale consumabile și rechizite de birou, tonere - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției publice de livrarea de papetărie, materiale consumabile și rechizite de birou, tonere în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 
    
© 2002 CRDE
ACTUALIZAT: 07-11-2010