CAUTĂ:
 
 PROGRAMELE CRDE
Inițiative de bună guvernare în comunități multietnice
Dezvoltare comunitară în comunități multietnice
Cercetare și documentare privind minoritățile etnice
Educație multiculturală
Integrare europeană
Promovarea dialogului interetnic
Burse de studiu, practică profesională
Promovarea incluziunii sociale
Achiziții publice
 
Achiziții publice
 

Achiziție de servicii tipografice și servicii conexe - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii tipografice și servicii conexe, în cadrul proiectului „INTEGRO. Integrare prin formare și mediere pentru ocupare”, ID nr. POSDRU/165/6.2/S/140487.
 

Achiziție de servicii de traducere (din limba română în limba maghiară) – ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de traducere în cadrul proiectului „Egalitate de șanse pe piața muncii în regiunile Nord-Vest și Centru”, ID nr. POSDRU/144/6.3/S/129320.
 

Achiziție de servicii de campanie de publicitate și de realizare de produse informative și de promovare – ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de campanie de publicitate și de realizare de produse informative și de promovare, în cadrul proiectului „Egalitate de șanse pe piața muncii în regiunile Nord-Vest și Centru”, ID nr. POSDRU/144/6.3/S/129320.
 

Achiziție de servicii de campanie de publicitate și de realizare de produse informative și de promovare - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de campanie de publicitate și de realizare de produse informative și de promovare, în cadrul proiectului „INTEGRO. Integrare prin formare și mediere pentru ocupare”, ID nr. POSDRU/165/6.2/S/140487.
 

Achiziție de servicii de auditare financiară proiect - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de auditare financiară proiect, în cadrul proiectului „Egalitate de șanse pe piața muncii în regiunile Nord-Vest și Centru”, ID nr. POSDRU/144/6.3/S/129320.
 

Achiziție de servicii de contabilitate și alte servicii conexe - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de contabilitate și alte servicii conexe, în cadrul proiectului „Egalitate de șanse pe piața muncii în regiunile Nord-Vest și Centru”, ID nr. POSDRU/144/6.3/S/129320.
 

Achiziție de servicii de auditare financiară proiect - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de auditare financiară proiect, în cadrul proiectului „INTEGRO. Integrare prin formare și mediere pentru ocupare”, ID nr. POSDRU/165/6.2/S/140487.
 

Achiziție de servicii de contabilitate și alte servicii conexe - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de contabilitate și alte servicii conexe, în cadrul proiectului „INTEGRO. Integrare prin formare și mediere pentru ocupare”, ID nr. POSDRU/165/6.2/S/140487.
 

Achiziție de servicii de organizare de seminarii - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de organizare de seminarii, în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de servicii de consultanță pentru afaceri și management în vederea înființării de entități ale economiei sociale - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de consultanță pentru afaceri și management în vederea înființării de entități ale economiei sociale în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de servicii de formare profesională (cursuri de calificare) - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de formare profesională (cursuri de calificare) în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de servicii de formare profesională (cursuri de calificare) - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de formare profesională (cursuri de calificare) în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de servicii de cazare și masă - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de cazare și masă (servicii hoteliere și servicii de restaurant și de servire a mâncării) în Cluj-Napoca, în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de materiale consumabile pentru echipamente de birou (tonere) - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției publice de livrarea de materiale consumabile de birou pentru echipamente de birou (tonere) în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de servicii de tipărire - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de tipărire și servicii conexe în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de servicii de traducere - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de traducere din limba română în limba maghiară în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de lucrări de renovare, amenajare și reparații de imobil - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de lucrări de renovare, amenajare și reparații de spațiu de sală de ședințe și conferințe în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de servicii de auditare financiară - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de servicii de auditare financiară în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de echipamente TIC și de birotică - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției de echipamente TIC și de birotică în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție de papetărie, materiale consumabile și rechizite de birou, tonere - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției publice de livrarea de papetărie, materiale consumabile și rechizite de birou, tonere în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 

Achiziție servicii campanie de publicitate și promovare proiect - ATRIBUITĂ

 
Fundația CRDE anunță efectuarea achiziției publice de servicii campanie de publicitate și promovare proiect în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea economiei sociale în comunități multietnice din Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest și Centru din România”, ID nr. POSDRU/84/6.1/S/57485.
 
    
© 2002 CRDE
ACTUALIZAT: 17-12-2018